Crowd Cooks

logo-crowd-cooks

Elke week verse gerechten thuisbezorgd krijgen? Dan kan met Crowd Cooks! Deze maaltijdvoorziening richt zich op jongeren en gezinnen, maar wordt ook gebruikt door senioren. De gerechten zijn heerlijk van smaak en het aanbod is afwisselend. Wel is het zo dat je niet voor de gehele week een avondmaaltijd kunt bestellen. De boxen bieden namelijk maximaal 4 gerechten per week, per persoon. De koelverse gerechten worden dagvers gekookt en zijn daardoor beperkt houdbaar (maximaal 5 dagen). Op zondag en/of maandag wordt het eten gratis thuisbezorgd door een speciale bezorgservice. 

Gemiddelde prijs€9,99
Type aanbodKoelverse maaltijden
VegetarischJa, deels mogelijk
Aantal gerechten5 per week
BezorggebiedBrusselse regio en in Vlaams en Waals Brabant

Hoe werkt Crowd Cooks?

Wil je ook tijd besparen? Probeer dan eens het eten van Crowd Cooks. De kant en klaar maaltijden zijn snel en moeiteloos op te warmen in de oven of magnetron. Op de verpakking staan de opwarm-instructies vermeld en vind je meer informatie over de inhoud van de maaltijd (ingredienten, allergieën, voedingswaarden etc). Er worden op dit moment 4 verschillende maaltijdboxen aangeboden:

 • 1 persoon: 4 maaltijden per week voor €45,90
 • 2 personen: 2 maaltijden per week voor €45,90
 • 3 personen: 2 maaltijden per week voor €62,90
 • 4 personen: 2 maaltijden per week voor €79,90

Review Crowd Cooks

De service voor maaltijden aan huis van Crowd Cooks is op dit moment nog wat beperkt wanneer je het vergelijkt met andere aanbieders op onze website. Dat komt o.a. door de beperkte receptenkeuze per week (5) en de minimale inhoud van boxen. De prijs per portie is redelijk gemiddeld. De smaak van de gerechten is goed (ook wanneer we de beoordelingen op internet bekijken). Bij Crowd Cooks kun je altijd gebruik maken van een aantrekkelijk korting voor nieuwe klanten. Zo kun je nu al maaltijdboxen bestellen met €30 korting. Het abonnement van Crowd Cooks is redelijk flexibel. Je kunt altijd stoppen of kort pauzeren wanneer je bijvoorbeeld enkele weken op vakantie gaat. 

Review websiteBeoordeling
Facebook5 / 5

Voordelen Crowd Cooks

 • Voldoende afwisseling, elke week nieuwe recepten
 • Koken uitsluitend met verse producten (seizoensafhankelijk)
 • Concept met een focus op mens en milieu

Nadelen Crowd Cooks

 • Beperkte keuze per week (5 gerechten) 
 • Levert nog niet in heel België
 • Niet geschikt voor grotere gezinnen
 • Geen optie voor een hele week

Contactgegevens Crowd Cooks

Wil jij contact opnemen met de klantendienst van Crowd Cooks? Dan kun je in de tabel hieronder de juiste gegeven van de klantenservice vinden. Je kunt o.a. mailen of een sms sturen naar het genoemde telefoonnummer. Dat moet je bijvoorbeeld ook doen wanneer je het account/abonnement wilt pauzeren of opzeggen. 

Adres35 RUE DE LA LONGUE HAIE, BRUXELLES, 1000, BELGIUM
Telefoonnummer0497474709
E-mailadreshello@crowdcooks.be
Websitehttps://www.crowdcooks.be