Koelverse maaltijden

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Bent u op zoek naar voedzame, gezonde en lekkere koelverse maaltijden aan huis? In België zijn er diverse lokale en landelijke leveranciers die bereide koelverse maaltijden aan ouderen bezorgen. Maar wat is het precies, en wat kost het? Op deze pagina vindt u bruikbare informatie over koelverse gerechten aan huis bezorgd. 

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Wat is een koelverse maaltijd?
Een koelverse maaltijd wordt met verse ingrediënten bereid in een professionele keuken. Na het koken worden de maaltijden direct teruggekoeld. De maaltijd is na bezorging nog circa 5 dagen houdbaar in de koelkast. De belangrijkste voordelen van koelvers zijn een authentieke smaak en verse ingrediënten. Met een dagvers gerecht van een toonaangevende Vlaamse leverancier weet u zeker dat u alle belangrijke voedingwaarden binnenkrijgt. 

Welke koelvers-leveranciers zijn er in België?

Bent u woonachtig in Vlaanderen of in een ander deel van België? En wilt u verse maaltijden aan huis geleverd krijgen? Dan zijn er verschillende opties. U kunt kiezen voor koelvers, diepvries of warme maaltijden. Het grote voordeel van koelvers ten opzichte van diepvries is dat het verser en dus lekkerder en gezonder is. De kant-en-klare diepvriesmaaltijd is daarentegen weer langer houdbaar en is vaak wat goedkoper. Warme maaltijden (tafeltje dekje) is doorgaans een erg dure optie, en raden wij alleen aan wanneer het opwarmen van de maaltijd niet meer lukt. Koelvers wordt vaak geleverd door lokale traiteurs of cateraars. 

Waarom kiezen voor dagverse maaltijden voor ouderen?

Veel ouderen zijn niet meer in staat om zelf boodschappen te doen en te koken. Een dagschotel – oftewel een vers bereide maaltijd aan huis – is dan ideaal. U ontvangt 1 of 2 keer week de maaltijden aan huis. Deze kunt u zelf eenvoudig opwarmen in de microgolf of oven. Opwarmen in de pan is vaak ook mogelijk. De daghap kost zo tussen de €5,50 en €7,00 per maaltijd. 

  • Dagvers gekookt met verse ingrediënten
  • Een heerlijke smaak, alsof het thuis gekookt is
  • Genieten van vele Vlaamse klassiekers en Wereldgerechten
  • Volop genieten van seizoensproducten
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Eenvoudig en snel opwarmen in microgolf of oven
  • Verschillende mogelijkheden voor dieetmaaltijden