Diepvriesmaaltijden

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Lukt zelf boodschappen doen en koken niet meer? Of vindt u het prettig om een of een aantal keer per week een snelle maaltijd op te warmen? In dat geval kan een een diepvriesmaaltijd uitkomst bieden. ZDe maaltijden worden bereid met verse ingrediënten, en worden daarna direct middels een shockfreeze-methode ingevroren.  De gerechten worden ingevroren bij u thuisbezorgd en zijn maandenlang houdbaar in de vriezer.

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Wat is een diepvriesmaaltijd?
Een diepvriesmaaltijd is een vers maaltijd die direct na bereiding via shockfreeze wordt ingevroren. De maaltijden worden ingevroren bij u thuisbezorgd en zijn enkele maanden houdbaar in de vriezer. De diepvriesmaaltijd kunt u  in zo’n 10 minuten opwarmen in de microgolf.

Zijn diepvriesmaaltijden gezond?
Diepvriesmaaltijden hebben soms een wat negatief imago. Dat komt vooral door de vaak ongezonde kant-en-klaar maaltijden die u in de supermarkt kunt kopen. Deze bevatten veel zout, vet en andere ongezonde toevoegingen. Gelukkig zijn de vriesverse gerechten de afgelopen jaren flink verbeterd. Zowel qua smaak als op het gebied van gezondheid. De maaltijden worden bereid in professionele keukens met pure en verse ingrediënten volgens strikte regels. Bij leveranciers als Delimeal vindt u vandaag de dag dan ook een ruim aanbod met gezonde, voedzame en smaakvolle diepvriesmaaltijden aan huis.

Wat is het voordeel van een vriesvers gerecht aan huis?

Wanneer u op zoek bent naar een maaltijdendienst, dan dient u eerst te bepalen welk type thuismaaltijd bij u past. U kunt in grote lijnen kiezen voor dagvers/koelvers, diepvries en warm. Elk type maaltijd heeft zo zijn voordelen en nadelen. Hieronder gaan we in op de belangrijkste voordelen van de vriesmaaltijden:

  • Ruim assortiment, keuze uit honderden gerechten
  • Snel opwarmen in microgolf of oven
  • Maandenlang te bewaren in de vriezer
  • Vers bereide maaltijden die meteen worden ingevroren
  • Smaak en voedingswaarden blijven hierdoor behouden
  • Vaak een persoonlijke bezorging door een vaste chauffeur

Hoe zit het met dieetmaaltijden?
Heeft u specifieke voorkeuren als gevolg van een dieet of allergie? Maaltijddiensten houden steeds beter rekening met de individuele voorkeuren van haar klanten. Glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of vegetarisch: er is een hoop mogelijk. Op onze pagina dieetmaaltijden vindt u het complete overzicht in België.