Voorwaarden

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Maaltijdbutler.be aanvaardt geen aansprakelijkheid op welke wijze dan ook, voor het gebruik van de op deze site gepubliceerde voorbeeldbrieven en alle andere inhoud.

Maaltijdbutler.be besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Maaltijdbutler.be geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Maaltijdbutler.be accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door maaltijdbutler.be worden gewijzigd of verwijderd.

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen onder creative common-licenties. Maaltijdbutler.be is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen welke op deze website beschikbaar worden gesteld. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maaltijdbutler.be behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan maaltijdbutler.be de toegang tot de webpagina monitoren.