Delimeal

logo-delimeal

Delimeal bezorgt lekkere en evenwichtige maaltijden aan huis. Het assortiment van Delimeal omslaat typische Vlaamse gerechten, lekkere Wereldgerechten en diverse dieetmaaltijden. Delimeal bezorgt met name bij ouderen en andere kwetsbare doelgroepen die niet meer zelfstandig een maaltijd op tafel kunnen zetten. Maar ook steeds meer jonge gezinnen met weinig tijd kiezen voor deze maaltijdservice. Op deze pagina leest u uitgebreide informatie. 

Gemiddelde prijs€7,19
Type aanbodVriesvers
VegetarischJa
Aantal gerechten80+ vaste gerechten
BezorggebiedHeel Vlaanderen

Hoe werkt de Delimeal maaltijdservice?

Evenwichtigheid en duurzaamheid zijn 2 belangrijke kernwoorden voor Delimeal. Alle vriesverse maaltijden worden in eigen keuken klaargemaakt. Zo veel mogelijk met pure ingrediënten. Daarbij hanteert Delimeal de meeset strenge en veilige richtlijnen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een lekker, gezonde en verantwoorde maaltijd. Daarbij werkt Delimeal op een duurzame manier. Dit zien we bijvoorbeeld terug in de verpakkingen, bezorging en diverse samenwerkingen. 

review delimeal maaltijdservice belgie

Vriesverse maaltijden
Delimeal heeft een assortiment met vriesverse maaltijden. Deze worden in een eigen keuken bereid, zoveel mogelijk met lokale producten. Direct na bereiding worden de maaltijden diep ingevroren. Dit heeft voor u als voordeel dat de smaak, geur, kleur en de voedingswaarden optimaal bewaard blijven. U kunt de vriesverse maaltijden eenvoudig en snel opwarmen met de microgolfoven (ongeveer 12 minuten). 

Ruime keuze in dieetmaaltijden
Naast het standaard aanbod met veel lekkere Vlaamse gerechten en Wereldgerechten vindt u bij Delimeal ook veel dieetmaaltijden. Op dit moment kunt u kiezen uit onder andere zoutarm, vetarm en gemalen. Er is ook een ruim aanbod met vegetarische gerechten. 

Review Delimeal

Delimeal bezorgt al vele jaren warme maaltijden bij met name ouderen door heel Vlaanderen. Klanten zijn erg tevreden over de verse en gebalanceerde maaltijden. Het zijn ook ruime porties. Daarbij is er veel keuze, ook wanneer u op zoek bent naar specifieke dieetmaaltijden. Daarnaast zijn klanten ook heel tevreden over de bezorging en de leverkoeriers. De gerechten worden over het algemeen met een glimlach bezorgd. 

Review websiteBeoordeling
Google Reviews4,5
Facebook5,0

Voordelen Delimeal

  • Ruim aanbod verse en evenwichtige maaltijden
  • Ruime keuze in dieetmaaltijden
  • Uitstekende bezorging en vriendelijke medewerkers
  • Ook soepen en desserts beschikbaar

Nadelen Delimeal

  • Weinig wisseling in het menu (omdat het vriesvers is)

Contactgegevens Delimeal

Wilt u contact opnemen met Delimeal of een bestelling plaatsen? Hieronder vindt u de adres- en contactgegevens van deze maaltijdenleverancier. 

AdresGallicstraat 5, 3300 Tienen, België
Telefoonnummer035 500 500
E-mailadresinfo@delimeal.be
Websitehttps://delimeal.be/
Wat is Delimeal?

Delimeal is een leverancier van vriesverse maaltijden die actief is in heel Vlaanderen. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week thuisbezorgd en kunt u in ongeveer 12 minuten bereiden in de microgolfoven.

Waar bezorgt Delimeal?

Delimeal bezorgt in heel Vlaanderen. Op de website kunt u een postcodecheck invullen. U zien dan direct wanneer Delimeal het eten bij u thuisbezorgd.

Wat kosten de maaltijden?

De standaard maaltijden van Delimeal kosten €7,19 per maaltijd. Dieetmaaltijden en de premium gerechten zijn iets duurder (€7,39). Er zijn ook soepen (€1,50) en desserts (€1,00). De minimale afname is 6 gerechten per levering.

Hoe kan ik bestellen?

Het makkelijkste kunt u bestellen via de webshop (delimeal.be). Je betaalt dan ook de laagste prijs voor een maaltijd (€7,19). Bestellen kan ook offline telefonisch, per mail of via de menulijst die de koerier bij u achterlaat. Hiervoor geldt een meerprijs van €0,50 per maaltijd.

Levert Delimeal ook dieetmaaltijden aan huis?

Ja, Delimeal bezorgt ook vetarme, zoutarme en gemalen maaltijden. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een ruim aanbod met vegetarische gerechten.