Foodmaker

logo-foodmaker

Foodmaker maakt al sinds 2004 lekkere en verse maaltijden. Deze gerechten worden klaargemaakt met kraakverse producten die zoveel mogelijk van de eigen biovelden komen. Het wassen en snijden van de groentes doet Foodmaker allemaal zelf. Deze groenten worden door de chefs verwerkt tot de lekkerste en meest gezonde gerechten. De gerechten van Foodmaker zijn standaard vrij van smaakversterkers, mayonaise of geraffineerde suikers. Daarnaast produceert Foodmaker met recept voor mens, dier en planeet. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de maaltijden van Foodmaker. 

Gemiddelde prijs€7,50
Type aanbodKoelvers
VegetarischJa
Aantal gerechten30 gerechten
BezorggebiedVlaanderen en Brussel

Hoe werkt Foodmaker?

Bij Foodmaker kunt u kiezen uit diverse boxen. Zo kunt u kiezen voor een vaste maaltijdbox met verschillende gerechten die u zelf moet klaarmaken. Maar u kunt ook zelf kiezen uit ongeveer 30 verschillende kant-en-klaar maaltijden. Daarnaast zijn er speciale “Back On Track” boxen, speciaal bedoeld om mensen te helpen met een meer gezonde lifestyle. Hieronder vertellen we er in het kort meer over de Vegde Bags. 

Dagelijkse Kost
Hierbij ontvangt u een handige maaltijdbox met daarin alle verse en lokale ingrediënten. U kunt kiezen uit 5 verschillende gerechten. Chef Jeroen vertelt stap voor stap wat u moet doen. Een leuke ervaring!

Maaltijdboxen
De Foodmaker Maaltijdboxen bevatten lekkere kant-en-klaar maaltijden die eenvoudig bij u thuisbezorgd worden. Deze maaltijden worden in de eigen keuken gemaakt. De maaltijden zij vrij van geraffineerde suikers en andere ongezonde en onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn de gerechten zoveel mogelijk seizoensgebonden en lokaal. Op dit moment kunt u kiezen uit 32 verschillende gerechten. U kunt kiezen voor een “vaste” box met daarin een selectie van lekker en gevarieerde gerechten, maar u kunt ook zelf de gerechten kiezen. 

Review Foodmaker

Foodmaker bedient al vele tevreden klanten in België. Sinds kort is het bedrijf ook actief in Nederland. Klanten zijn met name tevreden over de versheid van de maaltijden. Veel ingrediënten zijn afkomstig van de eigen velden. Daarnaast bevatten de gerechten veel seizoensgebonden producten. Foodmaker heeft hiermee een uniek verhaal. En dat proef je ook terug op je bord.  U kunt kiezen uit 2 leverdagen: woensdag en vrijdag. 

Voordelen Foodmaker

  • Kraakvers, met groenten en kruiden van eigen velden
  • Maaltijden vers bereid in eigen keuken
  • Vrij van onnodige toevoegingen 
  • Zoveel mogelijk van het seizen en lokaal
  • Ruim aanbod gerechten en verschillende boxen

Nadelen Foodmaker

  • Onduidelijke bestelmodule
  • Geen dieetmaaltijden
  • Minder geschikt voor senioren

Contactgegevens Foodmaker?

Contact opnemen met Foodmaker? Hieronder vindt u de adres- en contactgegevens. 

AdresNijverheidsstraat 50, 2260 Westerlo, België
Telefoonnummer+32 (0)14 53 81 50
E-mailadresinfo@foodmaker.be
Websitewww.foodmaker.be