Fresheo

logo-fresheo

Wil jij lekker en gezond gaan eten? Kijk dan eens naar de maaltijden van Fresheo. Deze leverancier van vers eten aan huis biedt een innovatief concept. Zo bestel je wekelijks 1 tot wel 10 gerechten per persoon in een speciale maaltijdbox. Je stelt alles zelf samen. Jij bepaalt wanneer je hoeveel gerechten geleverd krijgt. Ontvang je bezoek? Bestel dan eens wat extra’s. Wil je vegetarisch eten? Kies dan gerechten zonder vlees of vis. Op deze pagina lees je alles over de maaltijdbezorging van Fresheo. 

Gemiddelde prijs€9,34
Type aanbodKoelverse gerechten
VegetarischJa, voldoende aanbod
Aantal gerechten10 opties per week
BezorggebiedHeel België

Hoe werkt Fresheo?

Wanneer jij een bestelling plaatst bij Fresheo kies je een persoonlijk plan. Dat bestaat uit een keuze voor het aantal personen waarvoor je besteld (1 tot 5 personen) en het aantal maaltijden dat je wekelijks wilt ontvangen (tussen de 4 en 10 per persoon). Standaard kiezen mensen natuurlijk voor 6 of 7 gerechten op weekbasis. Zo heb je elke avond een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel staan. Het eten wordt bezorgd koeriers die alles op gekoelde wijze bij je thuisbezorgen. Er wordt gekookt met eigen koks en uitsluitend gebruik gemaakt van verse (seizoens)producten. Weinig zout en kunstmatige smaak, geur en kleurstoffen behoren tot de standaard omschrijving van de maaltijden. Of zoals ze zelf zeggen: “een herbalancering van het voedselevenwicht). De gerechten van Fresheo besparen je veel tijd. Je kunt ze snel en makkelijk opwarmen in de oven en magnetron. 

Review Fresheo

Het eten aan huis van Fresheo is iets dat je zeker eens moet proberen. Het bestellen gaat op de website erg eenvoudig. Voor iedereen in het gezin kun je eventueel een eigen selectie van maaltijden maken. Per persoon kies je namelijk unieke recepten. De Fresheo maaltijden worden geleverd in een nette verpakking die je eenvoudig in de koelkast kunt bewaren. De duidelijke voedingswaardentabel toont de inhoud & ingrediënten-samenstelling. 

Review websiteBeoordeling
Google Reviews4,6 / 5
Facebook5 / 5
reviewmeta.com4,5 / 5
Trustpilot4,1 / 5
Overzicht met actuele beoordelingen

Voordelen Fresheo

  • Maaltijden voor 1 tot wel 5 personen 
  • 4 tot 10 gerechten per week te bestellen
  • Wekelijks kiezen uit nieuwe gerechten en recepten
  • Gratis bezorging overal in België

Nadelen Fresheo

  • Geen biologische producten & verpakkingen
  • Geen specifieke diëten beschikbaar
  • Redelijk duur geprijsd

Contactgegevens Fresheo

Wil je meer informatie over de maaltijden van Fresheo? Dan kun je verde lezen op hun eigen website of contact opnemen met hun klantendienst. Op de website is meer te vinden over de leveranciers, de verschillende soorten maaltijden en de actuele prijzen. Eventueel kun je ook via social media contact zoeken. De website is zowel in de Nederlands/Belgische als Franse taal beschikbaar. 

Adres Brugmannlaan 409 A, 1180, Ukkel (Brussel), België
Telefoonnummer+32 470 463 773
E-mailadressupport@fresheo.be
Websitehttps://fresheo.be
Bedrijfsgegevens juni 2024