Home Cuisine

logo-home-cuisine

Home Cuisine is de oplossing voor lekkere, verse en betaalbare maaltijden aan huis. Deze bezorgt Home Cuisine wekelijks gekoeld bij u aan huis. U kunt zelf kiezen wanneer en hoeveel gerechten u ontvangt. Home Cuisine richt zich met name op senioren en andere kwetsbare doelgroepen. De menu’s zijn dusdanig samengesteld dat u elke dag de belangrijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid binnenkrijgt. Persoonlijke service staat voorop. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over deze leverancier van koelverse maaltijden.

Gemiddelde prijs€6,75
Type aanbodKoelvers
VegetarischJa
Aantal gerechten7 gerechten p/week + vaste kaart
BezorggebiedActief in grote delen van Vlaanderen

Hoe werkt Home Cuisine?

Home Cuisine bezorgt elke week lekkere en vers bereide maaltijden bij u aan huis. Home Cuisine is een uitkomst voor ouderen en andere kwetsbare doelgroepen die niet zelf kunnen koken maar nog wel een microgolfoven kunnen bedienen.
U kunt zelf aangeven hoeveel gerechten per week u wilt ontvangen.

Home Cuisine werkt met een wekelijks wisselend menu met 7 dagmenu’s. Dit is inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Indien gewenst kunt u ook alleen het hoofdgerecht laten bezorgen. In aanvulling op het gevarieerde dagmenu is er ook een vaste kaart. Dit zijn populaire gerechten die voor elke levering opnieuw beschikbaar zijn. De menu’s kunt u in enkele minuutjes eenvoudig klaarmaken in een microgolfoven. Heeft u geen microgolfoven? Dan kunt u deze huren voor €3,00 per maand extra.

Persoonlijk contact staat voorop
Wanneer u klant wordt bij Home Cuisine dan begint contact met een kennismaking via een huisbezoek. Op die manier weet Home Cuisine precies waar u behoefte aan hebt en of er nog specifieke allergieën of voedingswensen zijn.
Op die manier kan Home Cuisine wekelijks een menu op maat bij u thuisbezorgen. De gerechten worden 1 of 2 keer per week geleverd, afhankelijk van uw wensen.

Gezonde en lekkere maaltijden
De maaltijden van Home Cuisine zijn koelvers en hartstikke gezond. De gerechten worden bereid met kraakverse producten (zoveel mogelijk van het seizoen). Daarnaast zijn de gerechten vrij van smaakversterkers of bewaarmiddelen.
De menu’s worden bereid volgens het advies van de vakgroep Voedingswetenschappen van de Hogeschool Gent. Op die manier kunt u er op vertrouwen dat u elke dag een veelzijdige en evenwichtige maaltijd nuttigt.

Review Home Cuisine

Naast Delimeal is Home Cuisine wellicht een van de maaltijdvoorzieningen die het meest geschikt is voor ouderen. Dat komt door de mogelijkheid van automatisch bestellen van dagmenu’s. Klanten kunnen namelijk probleemloos, en zonder contactmoment, elke dag een warme maaltijd aan huis bezorgd krijgen. Eventueel ook met soep en een dessert (fruit, toetje, gebak). De prijs is zeer gunstig en varieert tussen de €6,50 tot €8,50, afhankelijk van de gekozen opties. Wanneer je 3 gerechten of meer besteld wordt alles al gratis aan huis geleverd. De klantenservice is daarnaast iets waar het eten Home Cuisine nog lekkerder van gaat smaken. Telefonisch staan ze namelijk elk moment van de dag voor u klaar om vragen te beantwoorden. 

Review websiteBeoordeling
Google Reviews4,0 / 5

Voordelen Home Cuisine

  • Meerde leveringen per week mogelijk
  • Uitgebreid dagmenu met soep, hoofdgerecht en toetje
  • Mogelijkheid tot automatisch bestellen
  • Keuze uit 7 wisselende gerechten per week
  • 10+ vaste menu’s die elke week te bestellen zijn
  • Houdt rekening met verschillende diëten

Nadelen Home Cuisine

  • Maaltijden zijn slechts beperkt houdbaar
  • Geen online bestelmogelijkheden
  • Beperkte betaalopties

Contactgegevens Home Cuisine

Wil jij meer weten over de maaltijdservice van Home Cuisine? Dan kun je online of telefonisch contact opnemen voor meer informatie. In de tabel hieronder zijn deze contactgegevens te vinden. Via de website kun je o.a. meer vinden of de tarieven en het actuele aanbod aan dagmenu’s. Telefonisch kun je ook een aanvraag doen voor de huur van een microgolfoven.

AdresHoutstraat 46, 9070, Destelbergen
Telefoonnummer0800 19 020
E-mailadresinfo@homecuisine.be
Websitehttps://homecuisine.be