Mealhero maaltijden

logo-mealhero

Mealhero is een hippe en innovatieve maaltijdservice die zowel actief is in België als Nederland. Klanten kunnen wekelijks kiezen uit ongeveer 40 veelzijdige gerechten. De menu’s kunt u eenvoudig opwarmen met de meegeleverde slimme stomer. Levering vindt plaats in Vlaanderen en Brussel. Mealhero is met name handig voor mensen die wat handiger zijn met de smartphone. Op deze pagina lees je meer informatie. 

Gemiddelde prijs€8,08
Type aanbodVriesvers
VegetarischJa
Aantal gerechten40 per week
BezorggebiedVlaanderen, Brussel en Nederland

Hoe werkt Mealhero?

Mealhero is een maaltijdservice speciaal voor mensen die het in het dagelijks leven eigenlijk te druk hebben om zelf te koken. Mealhero werkt met een zogenaamde slimme stomer. Dit betekent dat u zelf helemaal niets hoeft te doen. U hoeft de gerechten alleen maar te scannen, de slimme stomer doet de reset. Elke week staan er 40 vriesverse menu’s klaar waar u uit kunt kiezen. Elke maaltijd bestaat uit 3 onderdelen (bijvoorbeeld aardappelen, groente en vlees). U kunt ook zelf mixen en uw eigen maaltijd samenstellen. In de Mealhero App ziet u precies welke gerechten er nog in de vriezer liggen. De gerechten worden 1 of 2 keer per maand bij u thuisbezorgd. 

Review Mealhero

Mealhero heeft inmiddels al honderden tevreden gebruikers door heel België. Gebruikers zijn met name tevreden over het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van deze maaltijdleverancier. Ook de keuze in gerechten in de meegeleverde App zijn positieve punten. We merken hier wel bij op dat Mealhero met name geschikt is voor jongere alleenstaanden en jonge gezinnen. Ouderen hebben vaak al snel wat meer moeite met het bereiden van de gerechten en het gebruik van de App. In de tabel hieronder vindt u recente reviews van klanten. 

Review websiteBeoordeling
Google4,0
Facebook3,9

Voordelen Mealhero

  • Ruime keuze in gerechten, 40 recepten per week
  • Gebruiksvriendelijke slimme stomer
  • Met handige App

Nadelen Mealhero

  • €5,00 per maand huurkosten voor de stomer
  • Kan voor ouderen en andere kwetsbare groepen te ingewikkeld zijn
  • Weinig keuze in dieetmaaltijden

Contactgegevens Mealhero

Wilt u contact opnemen met Mealhero of direct een bestelling plaatsen? Hieronder vindt u de contactgegevens van deze leverancier. 

AdresEvenbroekveld 16A, 9420 Erpe-Mere, België
Telefoonnummer+32 53 42 00 14
E-mailadresinfo@mealhero.me
Websitewww.mealhero.me