O’Sofit

logo-o-sofit

Het eten van O’Sofit wordt bereid onder het motto: “eet beter, geniet meer”. Met hun maaltijden bespaar jij elke week veel tijd en kun je op een laagdrempelige manier heel erg gezond gaan eten. Wil jij ook meer variatie in je eetpatroon brengen? Niet meer zelf hoeven koken? Geen inkopen meer in de supermarkt doen? Gezonder en bewuster gaan eten? Dan is de O’Sofit maaltijdvoorziening echt wat voor jou. Elke week zijn er veel recepten te kiezen die op 2 momenten in de week aan huis worden geleverd (woensdag en/of zaterdag). 

Gemiddelde prijs€10,50
Type aanbodKoelvers bereiden maaltijden
VegetarischJa
Aantal gerechten12 per week
BezorggebiedVlaanderen en Brussel

Hoe werkt O’Sofit?

De kant en klaar maaltijden van O’Sofit worden elke week geleverd aan huis of kun je afhalen bij een van de vele pick-up-points. Hiervoor hebben ze speciale koeltassen ontwikkeld. Wanneer je thuis bent kun je natuurlijk ook de bestelling direct in de koelkast leggen. De koelverse maaltijden zijn gemiddeld 6 tot 7 dagen houdbaar. Het eten is snel op te warmen middels de (microgolf)oven. Doordat je zelf elke week opnieuw de keuze hebt om een bestelling te plaatsen zit je nooit vast aan een abonnement dat je niet wilt. Dit maakt de service van O’Sofit extra flexibel. Elke week kan je kiezen uit 12 nieuwe gerechten. Je eet dus geen avond meer hetzelfde. Je kunt nieuwe smaken proeven, ingrediënten kiezen die je niet kent of eenvoudig (enkele dagen) vegetarisch eten. 

Review O’Sofit

Wanneer jij warme maaltijd aan huis wilt bestellen moet je letten op verschillende aspecten. Zo zijn wij enthousiast over levermogelijkheden van O’Sofit (meerde dagen per week, en losse pick-up locaties). Het bestellen via de O’Sofit gaat prima. Er is elke week voldoende keuze uit een selectie nieuwe maaltijden. De prijs van het eten is redelijk marktconform. Je kunt kiezen uit Bancontact en de “Direct net Banking opties”. Via de website kun je inzicht krijgen in de inhoud, ingredienten en sporen van allergenen in het eten. Zo weet je dus vooraf of een maaltijd glutenvrij, lactosevrij of zoutarm is. Let op: de focus van O’Sofit maaltijden ligt nu niet op de verschillende diëten en allergieën. Wel kun je kiezen voor een vegetarisch eetpatroon.  

Review websiteBeoordeling
Facebook5 / 5

Voordelen O’Sofit

  • Elke week 12 nieuwe receptkeuzes
  • Geen verplichting, flexibel abonnement
  • Voldoende vegetarische opties
  • Meerdere leverdagen per week
  • Verschillende afhaalpunten te kiezen

Nadelen O’Sofit

  • Geen speciale dieetmaaltijden
  • Pas gratis bezorging vanaf €50 
  • Geen app beschikbaar

Contactgegevens O’Sofit

Heb jij interesse in de maaltijden van O’Sofit maar wil je eerst nog even wat meer informatie ontvangen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met de klantendienst van O’Sofit. Ze staan dagelijks voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Dit kan telefonische, per mail of online (via social media). Eventueel kun jij je ook abonneren op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, nieuwe producten en andere relevante updates. 

AdresParklaan 22, 2300, Turnhout
Telefoonnummer+32486039227
E-mailadresinfo@osofit.be
Websitehttps://www.osofit.be