Oh my guts

logo-oh-my-guts

Oh My Guts is een leverancier van hoge kwaliteit kant-en-klaar maaltijden vers bereid met de meest verse producten. De gerechten zijn rijk aan groenten, gezonde vetten en volkoren producten. Naast maaltijden kunt u hier ook salades, ontbijt, flatbreads, dranken, snacks en kindermaaltijden bestellen. Oh My Guts is gestart in Nederland maar bezorgt inmiddels ook in Vlaanderen en Brussel. Op deze pagina leest u uitgebreide informatie over deze leverancier. 

Gemiddelde prijs€9,75
Type aanbodKoelvers
VegetarischJa
Aantal gerechten5 maaltijden per/week
BezorggebiedVlaanderen en Brussel

Hoe werkt Oh My Guts?

Bent u op zoek naar bereide maaltijden van een hoge kwaliteit? Bijvoorbeeld om uw gezondheidsdoelen te bereiken? Dan is Oh My Guts absoluut een leverancier om te overwegen. Bij deze leverancier kunt u wekelijks kiezen uit 5 nieuwe maaltijden. Deze worden vers voor u bereid met de meest verse producten van topkwaliteit. De gerechten kunt u eenvoudig opwarmen in de oven of microgolfoven. De gerechten worden samengesteld door een professionele voedingsdeskundige. De gerechten bevatten standaard veel groenten, gezonde vetten en volkoren producten. Kortom: met Oh My Guts haalt u alles in huis voor een evenwichtige en gebalanceerde maar bovenal ook smaakvolle maaltijd. 

Stel uw complete dagmenu samen
Het aanbod van Oh My Guts beperkt zich niet tot alleen maaltijden. U kunt ook kiezen uit kant-en-klare ontbijten, salades, juices en andere gezonde snacks. Ook kunt u kiezen voor speciale gezonde pakketten. Deze pakketten bevatten een compleet dagmenu met daarin alles wat u nodig hebt voor een gezonde dag. 

Vegetarisch en veganistisch
De maaltijden van Oh My Guts zijn standaard vegan. U hebt deus elke week de keuze uit 5 gevarieerde en bijzondere plantaardige gerechten. Wel is er de mogelijkheid om vlees of vis toe te voegen aan specifieke gerechten.  De maaltijden zijn er in small (400 gram) of large (525 gram). 

Review Oh My Guts

Klanten van Oh My Guts beoordelen deze leverancier over het algemeen heel positief. Gebruikers zijn met name tevreden over de kwaliteit van de maaltijden. Deze zijn ontzettend vers en voedzaam. Wat betreft smaak zijn mensen verdeeld. Een deel van de gebruikers vindt de gerechten niet heel lekker. Dit is ook vooral een kwestie van smaak. Het zijn vrij speciale en bijzondere gerechten, voor sommige mensen is dit even wennen. Voor veel mensen is het ideaal om zonder te koken toch gezond te eten. Verder zijn het ook heel bijzondere en mooie gerechten. Alles is duurzaam verpakt. Het is heel eenvoudig en snel op te warmen in de oven of magnetron. 

Review websiteBeoordeling
Google Reviews4,3
Facebook4,7
Trustpilot4,3

Voordelen Oh My Guts

  • Duurzame leverancier
  • Iedere week nieuwe en inspirerende gerechten op het menu
  • Vegetarisch en vegan (indien gewenst)
  • Speciale lifstylebox beschikbaar met alles voor een gezond dagmenu

Nadelen Oh My Guts

  • Relatief weinig keuze in gerechten (5 per week)
  • Prijs per maaltijd is vrij hoog
  • Minder gebruiksvriendelijk voor senioren

Contactgegevens Oh My Guts

Direct bestellen of wilt u contact opnemen met deze leverancier? Hieronder vindt u de actuele contact- en adresgegevens. 

AdresPieter Lieftinckweg 3c, 1505 HX Zaandam
TelefoonnummerNiet telefonisch beschikbaar
E-mailadresinfo@ohmyguts.nl
Websitehttps://ohmyguts.nl/