Yumbel

logo-yumbel

Bent u op zoek naar lekkere maaltijden aan huis van de allerhoogste kwaliteit? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij Yumbel. Deze maaltijdservice werd gestart door drie Mechelse vrienden. Inmiddels levert het bedrijf in en rond de provincie Antwerpen. Iedere week kunt u kiezen uit een gevarieerd menu met ongeveer 8 verschillende maaltijden. De menu’s worden zoveel mogelijk gemaakt met seizoensgebonden producten. En dat proeft u! Op deze pagina leest u meer informatie over deze maaltijdenleverancier. 

Gemiddelde prijs€13,50
Type aanbodKoelvers
VegetarischJa
Aantal gerechten8 per week
BezorggebiedIn en rond provincie Antwerpen

Hoe werkt Yumbel?

Bij Yumbel geniet u van maaltijden die worden bereid door topchefs. Via de website Yumbel.be kunt u elke week kiezen uit een gevarieerd aanbod gerechten met vlees, vis en vega. De gerechten worden vervolgens op de door u gekozen dat thuisbezorgd. U kunt de maaltijden eenvoudig opwarmen in de (microgolf)oven. Levering vindt plaats van dinsdag tot zaterdag. U kunt nog tot 2 dagen voor levering bestellen. De maaltijden worden 100% vers bij u thuisbezorgd door DPD Fresh en Lokkal. In Mechelen wordt er zelfs bezorgd met de eigen fietskoeriers. Yumbel werkt met duurzame verpakkingen. 

Geen abonnement, 100% flexibel
Yumbel werkt niet met een abonnement. U zit nergens aan vast en bestelt dus alleen de maaltijden wanneer u daar zin in heeft. U kunt altijd 2 dagen op voorhand bestellen. 

Review Yumbel

Yumbel heeft al een groot tevreden klantenbestand opgebouwd. Gebruikers zijn heel tevreden over de maaltijden. Deze zijn ontzettend lekker en de porties zijn ruim. Daarnaast zijn de maaltijden heel erg vers. Dit is ook goed te proeven. Ook zijn mensen tevreden over het bestelplatform. Het plaatsen van een order gaat heel gebruiksvriendelijk. Het is ook prettig dat het geen abonnementsmodel is. De bezorging is snel en flexibel. Het is leuk dat men in Mechelen met eigen fietskoeriers bezorgt. Dit geeft een extra persoonlijke touch. 

Review websiteBeoordeling
Google Reviews4,9
Facebook5,0

Voordelen Yumbel

  • Topmaaltijden bereidt door topchefs
  • Geen abonnement, altijd los bestellen
  • Bijzondere en lekkere gerechten, ruime porties
  • Snelle gekoelde levering

Nadelen Yumbel

  • Geen biologische maaltijden
  • Geen bezorging door heel Vlaanderen
  • Geen dieetmaaltijden beschikbaar

Contactgegevens Yumbel

Wilt u direct contact opnemen met Yumbel of wellicht een bestelling plaatsen? In de tabel hieronder vindt u de contactgegevens. 

AdresVarkensstraat 2, 2800 Mechelen, België
Telefoonnummer015 79 69 05
E-mailadreshello@yumbel.be
Websitewww.yumbel.be