Maaltijdservice Deerlijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Deerlijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Deerlijk? Door middel van onze vergelijker vindt u supersnel alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,90. Genieten van Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Deerlijk beschikt u over complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDeerlijk
ReactieZonder abonnementen
Postcode8540
Prijs per maaltijd€5,91
Geliefde maaltijdAardappelpannenkoeken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Deerlijk

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Deerlijk. Denk aan veel gekozen aanbieders als Foodbag en 15Gram. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een heel eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze vergelijker kunt u de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Deerlijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Deerlijk. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt u eenvoudig de boodschappen zoals vuilniszakken of halfvolle melk. In de regel zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Deerlijk vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Deerlijk? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden verscheidene opties die passen bij uw uw omstandigheden en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Vol Au Vent Puree of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Deerlijk. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Deerlijk voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is beschikbaar vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, een extra salade en voor de volledigheid een Poire belle Hélène na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Deerlijk voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Deerlijk bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice matcht met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies er een. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng of Spaghetti Napoli. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Deerlijk. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit