Maaltijdservice Ichtegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ichtegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ichtegem? Aan de hand van maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,85 per persoon. Smullen van Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Ichtegem ontvangt u voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIchtegem
ErvaringSpeciaal proefpakket
Postcode8480
Prijs per maaltijd€5,86
Geliefde maaltijdGepaneerde schnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ichtegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Ichtegem. We hebben het over populaire partijen als Prego en Carrefour. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende instanties en slagerijen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de organisaties op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Ichtegem? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ichtegem. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een premium boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als leverpastei of huishoudelijke artikelen. Normaal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ichtegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Ichtegem? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende menu’s die aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Neem nu Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Ichtegem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ichtegem voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is er al voor €4,6.
 • Een daghap aan huis als Hutspot met hachee is beschikbaar vanaf €5,5.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Tartufo als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ichtegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ichtegem regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni en Dieet Hamburger Witloof Aardappelen. Op die manier zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ichtegem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente