Maaltijdservice Ophasselt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ophasselt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ophasselt? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €3,95. Aanschuiven voor Grootmoeders kippannetje of Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Ophasselt profiteert u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
ErvaringSimpel bestellen
Postcode9500
Gemiddelde menuprijs€6,91
Nummer 1-maaltijdDonkey Kicks Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ophasselt

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Ophasselt. Neem bijv. erkende services als Traiteur Goossens en/of Okay. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende instanties en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft weer z’n eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Ophasselt? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ophasselt. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men snel praktische of verse producten als leverworst of vanille vla. Vaak zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ophasselt vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ophasselt? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Neem nu Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Geraardsbergen. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ophasselt voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van o.a. het bedrijf, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktschotel Met Worteltjes kan je kopen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Pureesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Watergruwel om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gehaktballen in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ophasselt regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Tagliatelleschotel met kip en Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ophasselt. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit