Maaltijdservice Welle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Welle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Welle? Middels deze website doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,25 per keer. Smullen van Zalmfilet in roomsaus of Slavink met andijvie a la crème gek aard jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Welle smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDenderleeuw
BeoordelingVoordelig uitproberen
Postcode9473
Maaltijd prijs€6,86
Vaak gekozen maaltijdKip in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Welle

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Welle. Denk dan aan interessante partijen als Traiteur Goossens en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante instellingen en wijkrestaurants. Elke organisatie hanteert een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Welle? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Welle. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt u probleemloos praktische of verse producten als gebraden gehakt of tofu naturel. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Welle vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Welle? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Blinde Vink Puree Met Prei en Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Denderleeuw. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Welle voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van aspecten als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is er al voor €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Tomatensoep met balletjes is er al vanaf €7,2.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, iets te drinken en een toetje als Vla als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Denderleeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kruudmoes met gortepap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Welle bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Zalmfilet in zoete mosterdsaus en Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Welle. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit