Maaltijdservice Overboelare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Overboelare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Overboelare? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,20 per keer. Ouderwets genieten van Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Overboelare beschikt u over voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
RecensieGemakkelijk contact
Postcode9500
Maaltijd prijs€6,92
Populaire maaltijdKlapstuk met hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Overboelare

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Overboelare. Denk aan interessante partijen als Colruyt en Colruyt. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Elke leverancier levert een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Overboelare? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Overboelare. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bedrijven voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop u gelijk de boodschappen zoals koeken en halfvolle melk. Normaal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Overboelare vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Overboelare? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Verderop vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Geraardsbergen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Overboelare voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht heeft te maken met zaken als de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minestronesoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Pudding om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gepaneerde kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Overboelare aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners bieden een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt vaak bezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Overboelare. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit