Maaltijdservice Montenaken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montenaken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Montenaken? Via maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,85 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Bloemkool met runderlap en aardappelen of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Montenaken hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteGingelom
ReactieInteressant proefpakket
Postcode3890
Gemiddelde prijs€5,94
Nummer 1-maaltijdGroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Montenaken

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Montenaken. Denk aan belangrijke bezorgers als Ekomenu en/of 0. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene initiatieven en verswinkels. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze pagina kan u daardoor de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Montenaken? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Daardoor blijven structuur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montenaken. Perfect voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bezorgers voorzien in een extra boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt u zonder moeite de supermarktartikelen als melk of achterham. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Montenaken vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Montenaken? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Aan de hand van deze website vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Gingelom. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montenaken voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes bestelt u vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €4,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen kan je kopen vanaf €7,4.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Bouillon, een stukje fruit en iets fris zoals Baklava om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Gingelom voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Tomatensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montenaken aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat per telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui of Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Montenaken. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit