Maaltijdservice Gingelom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gingelom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Gingelom? Via maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle leveranciers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,65 per gerecht. Aan tafel voor Kalkoen in witlofschotel met kaassaus of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Gingelom smult u weer van complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteGingelom
BeoordelingAandacht en ambacht
Postcode3890
Prijs per gerecht€5
Nummer 1-maaltijdBabi ketjap, bami

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gingelom

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Gingelom. Neem grote firma’s als Yumbel en/of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene partijen en restaurants. Iedere aanbieder heeft zo een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gingelom? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gingelom. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt men snel de boodschappen zoals zuivelproducten of gekookte achterham. Dikwijls gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Gingelom vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Gingelom? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei leveranciers die rijmen met uw eisen en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Onderstaand bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Gingelom. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gingelom voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is er al voor €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Spaghetti Carbonara is beschikbaar vanaf €6,55.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Mosterdsoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Yoghurtijs achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Gingelom voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Aspergesoep met zalm
 • Stamppot boerenkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gingelom bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende aanbieders hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Pastaschotel met spinazie. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gingelom. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente