Maaltijdservice Helchteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Helchteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Helchteren? Via onze tool bekijkt u probleemloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,50 per maaltijd. Aan tafel voor Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Helchteren ontvangt u de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHouthalen-Helchteren
ReactieRuime keuze
Postcode3530
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,54
Meest gekozen maaltijdGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Helchteren

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Helchteren. Neem interessante aanbieders als Meal-Story of Cora. Maar ook op regionaal niveau zien we verschillende partijen en speciale eetpunten. Iedere leverancier heeft weer een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Helchteren? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Helchteren. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt men direct praktische of verse producten als muesli en muesli. Normaliter gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Helchteren vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Helchteren? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende seniorenmaaltijden die matchen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Houthalen-Helchteren. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Helchteren voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Tomatensoep met prei vg wordt al bezorgd vanaf €7,25.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Trifle om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Houthalen-Helchteren voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Procureurlapje met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Helchteren bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de leveranciers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree of Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Helchteren. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit