Maaltijdservice Kuringen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kuringen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kuringen? Via deze pagina vindt u supersnel alle aanbieders in uw regio! Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Kuringen krijgt u smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteHasselt
ReactieGemakkelijk bestellen
Postcode3511
Prijs per maaltijd€6,51
Vaak bestelde maaltijdRundergehaktbal in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Kuringen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Kuringen. Neem bijv. populaire services als Colruyt en 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene instellingen en slagerijen. Iedere service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kuringen? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kuringen. Perfect voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt u direct praktische of verse producten als jong belegen kaas of desem bol grof. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Kuringen vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Kuringen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse leveranciers die matchen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Tomatensoep Met Balletjes? Onderstaand bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Hasselt. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kuringen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €7,1.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Bouillon, extra groenten en om het compleet te maken Spekkoek als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hasselt voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Andijviestamppot, speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kuringen bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen en Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Kuringen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit