Maaltijdservice Sart-Lez-Spa

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sart-Lez-Spa voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sart-Lez-Spa? Middels deze website treft u supersnel alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,30 p.p. Ouderwets genieten van Koolvisfilet in mosterdsaus en Vegetarische roerbakstukjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Sart-Lez-Spa smult u weer van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteJalhay
ErvaringMet dieetmaaltijden
Postcode4845
Prijs per maaltijd€6,69
Nummer 1-maaltijdSpaghetti bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sart-Lez-Spa

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Sart-Lez-Spa. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Prego of Foodbag. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich allerlei instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service onderscheidt zich door z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kunt u derhalve de organisaties rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sart-Lez-Spa? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sart-Lez-Spa. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt men moeiteloos belangrijke boodschappen als desem naturel en zoetwaren. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sart-Lez-Spa vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Sart-Lez-Spa? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden velerlei soorten maaltijden die rijmen met uw wensen en eventuele dieet. Wat dacht u van Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Jalhay. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sart-Lez-Spa voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Kip met jus, rode bieten en krielaardappels bestelt u vanaf €7,2.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom kha kai, een extra salade en een dessert als Natas do Céu na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Jalhay voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Jalhay
 • Centrale postcode: 4845

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Braadworst in barbecuesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sart-Lez-Spa regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Bloemkool cordonbleu schotel en Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sart-Lez-Spa. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit