Maaltijdservice Jalhay

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jalhay voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Jalhay? Geholpen door deze website treft u gemakkelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,40. Genieten van Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst of Spareribs, gebakken wedges, broccoli? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Jalhay profiteert u van voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteJalhay
ReactieOndersteuning via telefoon
Postcode4845
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,79
Meest gekozen maaltijdSchnitzel mexico schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Jalhay

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Jalhay. We hebben het over populaire firma’s als Dienstenthuis.be of Spar. Echter, ook heel lokaal zien we uitstekende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Jalhay? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven structuur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jalhay. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende organisaties bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt u gelijk verse of handige boodschappen als leverworst of cervelaat. In algemene zin kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Jalhay vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Jalhay? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei soorten maaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Onderstaand bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Jalhay. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jalhay voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten bestelt u vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Gebakken aardappels kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Aardappelsoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Taart na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Jalhay voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Macaroni-gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jalhay aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden vaak bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng of Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Jalhay. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente