Maaltijdservice Glain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Glain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Glain? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vindt u snel en simpel alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,40. Genieten van Babi ketjap, mihoen goreng en Bami babi pangang? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Glain hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteLiège
RecensieZonder abonnementen
Postcode4000
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,2
Vaak bestelde maaltijdAardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Glain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Glain. Neem landelijke partijen als Smartmat en/of 15Gram. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie heeft zo een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u daarom de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Glain? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Glain. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste firma’s faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u zonder moeite belangrijke boodschappen als afwasmiddel of knäckebröd. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Glain vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Glain? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Macaroni Ham Kaassaus of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Liège. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Glain voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een warme dagschotel als Reepjes varkensvlees in jus kunt u al bestellen vanaf €5,7.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Gazpacho, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Banana split als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Liège voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Bloemkoolsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Glain aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt niet zelden thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook en Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij. Zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Glain. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit