Maaltijdservice Wijchmaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijchmaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wijchmaal? Door middel van deze website vergelijkt u gemakkelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,35. Smullen van Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes en Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Wijchmaal krijgt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeentePeer
ErvaringLage prijs per maaltijd
Postcode3990
Prijs per maaltijd€6,19
Populaire maaltijdMinestronesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wijchmaal

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Wijchmaal. Neem belangrijke firma’s als Yumbel of Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene partijen en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Wijchmaal? Geen probleem! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijchmaal. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop men snel nuttige boodschappen zoals vers fruit of frisdrank. Niet zelden zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wijchmaal vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Wijchmaal? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei seniorenmaaltijden die voldoen aan uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree en Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Peer. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijchmaal voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Hutspot, hachee kan je kopen vanaf €5,7.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Thenthuk, extra groenten en voor de volledigheid een Tiramisu om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Peer voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kreeftensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wijchmaal aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of online. De gerechten worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of wellicht vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Wijchmaal. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit