Maaltijdservice Strée-Lez-Huy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Strée-Lez-Huy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Strée-Lez-Huy? D.m.v. onze tool treft u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,80 per persoon. Aanschuiven voor Runderstoofpotje met stamppot hutspot en Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Strée-Lez-Huy smult u weer van ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteModave
RecensieHonderden tevreden klanten
Postcode4577
Gemiddelde menuprijs€5,9
Geliefde maaltijdRookworst met stamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Strée-Lez-Huy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Strée-Lez-Huy. Denk dan aan populaire aanbieders als Dienstenthuis.be en/of Home Cuisine. Ook binnen de gemeente ontstaan er verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder hanteert een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze website kunt u de services eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Strée-Lez-Huy? Dat is niet erg! Flink wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Strée-Lez-Huy. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men gelijk verse of handige boodschappen als koffiemelk of broodbeleg. Meestal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Strée-Lez-Huy vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Strée-Lez-Huy? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere maaltijdservices die in lijn zijn met uw situatie en diëten/allergieën. Neem nu Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel en Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Modave. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Strée-Lez-Huy voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook wordt al bezorgd vanaf €5,5.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Advokaat ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Modave voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Modave
 • Centrale postcode: 4577

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Varkensprocureur in jus
 • Spaghetti met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Strée-Lez-Huy regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Zuurkoolstamppot en Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Strée-Lez-Huy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit