Maaltijdservice Ocquier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ocquier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ocquier? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle bedrijven in uw regio! Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,25 per keer. Genieten van Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot of Penne vier kazen, uitgebakken spekjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Ocquier krijgt u complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteClavier
RecensieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode4560
Gemiddelde kosten€5,85
Vaak bestelde maaltijdKip tikka massala, basmatirijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ocquier

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ocquier. We hebben het over veel gekozen aanbieders als Ekomenu en Smartmat. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante initiatieven en speciale eetpunten. Iedere organisatie heeft weer z’n eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ocquier? Geen probleem! Een groot aantal cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ocquier. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt u snel broodnodige boodschappen als kruidenkaas of stroopwafels. Veelal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ocquier vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ocquier? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei opwarmmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Neem nu Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Onderstaand achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Clavier. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ocquier voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is er al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Spaghetti Carbonara wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Schnitzel champignonsaus is beschikbaar vanaf €7,2.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kreeftensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Cranachan na. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Clavier voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Rundergehaktbal in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ocquier aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De grote verstrekkers hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men direct nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden doorgaans thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin of Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ocquier. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit