Maaltijdservice Rendeux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rendeux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Rendeux? Middels maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €3,65 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree en Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Rendeux smult u weer van gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteRendeux
RecensieProfessionele keuken
Postcode6987
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,23
Meest gekozen maaltijdRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Rendeux

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Rendeux. Neem bijv. erkende organisaties als Yumbel en/of Cora. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van partijen en sociale voorzieningen. Iedere service heeft weer een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kunt u dus de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Rendeux? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rendeux. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere organisaties bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als ontbijtproducten of gebraden gehakt. Niet zelden gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Rendeux vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Rendeux? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit velerlei opties die kloppen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Kip Kerriesaus Met Rijst? Op deze pagina ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Rendeux. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rendeux voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van factoren als het bedrijf, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Spaghetti bolognese kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bonensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Dame blanche ijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Rendeux voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rendeux regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree of Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Daardoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rendeux. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente