Maaltijdservice Durbuy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Durbuy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Durbuy? Met behulp van deze pagina doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,20. Aan tafel voor Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Durbuy beschikt u over voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
BeoordelingVeel variëteit in gerechten
Postcode6940
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,18
Meest gekozen maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Durbuy

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Durbuy. Bijvoorbeeld interessante services als Delimeal en/of Viangro. Maar ook lokaal zijn er prima organisaties en slagerijen. Elke aanbieder hanteert z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze website kan u de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Durbuy? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Durbuy. Perfect voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals desem bol grof en jam. Normaal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Durbuy vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Durbuy? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een groot aantal seniorenmaaltijden die passen bij uw uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Rundstong Madeirasaus Puree of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Durbuy. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Durbuy voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is beschikbaar vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een warme dagschotel als Zuurkoolstamppot bestelt u vanaf €7,25.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, een extra salade en een dessert als Zabaglione om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Durbuy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Durbuy aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice aansluit op uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Aardappelrösti en Risotto, roomsaus boschampignons, kip. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Durbuy. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente