Maaltijdservice Sugny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sugny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sugny? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,80 p.p. Aanschuiven voor Kipschnitzel met boontjes en satesaus en Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Sugny geniet u van uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteVresse-Sur-Semois
Waarom bestellen?Geen minimale afname
Postcode5550
Gemiddelde kosten€6,89
Vaak bestelde maaltijdBoe­ren­kool­stoof met ei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sugny

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Sugny. Denk aan erkende aanbieders als Foodbag of Colruyt. Echter, ook heel lokaal zijn er verscheidene instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier heeft zo z’n eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kan u daarom de firma’s eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sugny? Er kan meer dan u denkt! Best veel cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sugny. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt men snel praktische of verse producten als crackers en appelsap. Normaal gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sugny vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Sugny? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden die overeenstemmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Met Wortelstamppot of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Vresse-Sur-Semois. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sugny voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel bestelt u vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Bami goreng speciaal, kip in satésaus kan je kopen vanaf €6,9.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Paprikasoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Tartufo om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Vresse-Sur-Semois voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Aardappelgratin

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sugny bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat telefonisch, via een menulijst, of online. De menu’s worden vaak bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Rookworst met stamppot zuurkool. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sugny. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit