Maaltijdservice Purnode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Purnode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Purnode? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle leveranciers in uw regio! Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,10 per persoon. Ouderwets genieten van Spinaziestamppot, braadworst en Lamsvlees in saus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Purnode ontvangt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteYvoir
ReactieGeen afnameverplichting
Postcode5530
Gemiddelde kosten€6,64
Nummer 1-maaltijdHeldere vermicellisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Purnode

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Purnode. We hebben het over populaire aanbieders als Foodbag of Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verscheidene instellingen en restaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Purnode? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Purnode. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u zonder moeite de supermarktartikelen als leverworst en smeerkaas. Dikwijls kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Purnode vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Purnode? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere opties die kloppen met uw wensen en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Op deze pagina ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Yvoir. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Purnode voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met factoren als de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al vanaf €7,4.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Budae jjigae, iets te drinken en een toetje als Pap als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Yvoir voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Slavink in jus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Purnode aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u elke dag opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. Uw bestelling wordt meestal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten of Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Zodoende krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is essentieel. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Purnode. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit