Maaltijdservice Evrehailles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Evrehailles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Evrehailles? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,05 per gerecht. Ouderwets genieten van Hutspot met hachee of Sukadelapje in jus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Evrehailles krijgt u ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteYvoir
ReactieZonder abonnementen
Postcode5530
Gemiddelde prijs€6,6
Meest gekozen maaltijdGestoofde lamsschouder

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Evrehailles

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Evrehailles. Neem grote partijen als Foodbag en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke aanbieder levert een eigen keuken en voorwaarden. Aan de hand van onze tool kunt u de leveranciers probleemloos naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Evrehailles? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Evrehailles. Vaak toegepast door bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hanteren ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men gelijk broodnodige boodschappen als groenteburger en koffie. Doorgaans kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Evrehailles vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Evrehailles? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Neem nu Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Lasagne Bolognese? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Yvoir. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Evrehailles voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is verkrijgbaar vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Rundergehakt, witlof, aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,6.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Samgyetang, een stukje fruit en voor de volledigheid een Yoghurtijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Yvoir voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Yvoir
 • Hoofdpostcode: 5530

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Kervelroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Evrehailles regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Evrehailles. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit