Maaltijdservice Goé

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goé voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Goé? Door middel van onze vergelijker vindt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,60. Flink uitpakken met Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten en Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Goé beschikt u over heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteLimbourg
BeoordelingPersoonlijk en herkenbaar
Postcode4834
Prijs per gerecht€6,66
Meest gekozen maaltijdNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Goé

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Goé. Neem bijv. interessante leveranciers als Viangro en Home Cuisine. Maar ook lokaal kunt u terecht bij interessante leveranciers en zorginstellingen. Iedere optie hanteert zijn eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze vergelijker kunt u de firma’s probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Goé? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

  • 100% dagvers
  • Rijke smaak en beleving
  • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

  • Direct inkopen voor hele maand
  • Gezond en lekker
  • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goé. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

  • Vanuit de pan op het bord
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men zonder moeite de boodschappen zoals abrikozenjam of karnemelk. Veelal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Vaste persoonlijke bezorger
  • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Goé vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Goé? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse opwarmmaaltijden die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Hieronder vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Limbourg. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goé voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

  • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
  • Vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is er al voor €5,2.
  • Een thuisbezorgde daghap als Volkoren macaronischotel is er al vanaf €5,55.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rozenbottelsoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Vla om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Limbourg voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

  • Spaghetti, tonijn, kappertjes
  • Champignonsoep met rundvlees
  • Spinaziestamppot, braadworst
  • Koolvisfilet in mosterdsaus
  • Rundvlees in basilicumsaus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Goé aanvragen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Vergelijk traiteurs en cateraars

    Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De bekende services stunten met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijdservices.

  4. Bezorgafspraken maken

    Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men elke dag opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De thuismaaltijden worden vaak bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken kibbeling of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of juist vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Goé. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
  • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit