Maaltijdservice Polleur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Polleur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Polleur? Middels maaltijdbutler.be treft u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,95 per gerecht. Smullen van Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Polleur ontvangt u voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteVerviers
ReactieVol vitaminen en mineralen
Postcode4800
Maaltijd prijs€6,61
Geliefde maaltijdBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Polleur

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Polleur. Neem bijv. erkende services als 15Gram en Colruyt. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene partijen en speciale eetpunten. Iedere leverancier onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Polleur? Ook dan bent u welkom! Steeds meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Polleur. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men snel de supermarktartikelen als chocolade vla of vers fruit. Normaliter gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Polleur vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Polleur? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene bezorgmaaltijden die kloppen met uw situatie en diëten/allergieën. Denk maar aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Onderstaand treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Verviers. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Polleur voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten bestelt u vanaf €6,3.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, iets te drinken en een dessert als Griesmeelpap als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Verviers voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Stamppot Witlof met gehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Polleur aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele dienstverleners stunten met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Vaak kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven of Lamsvlees in saus. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Polleur. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit