Maaltijdservice Limbourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Limbourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Limbourg? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u supersnel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,70 per persoon. Genieten van Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti en Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Limbourg smult u weer van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteLimbourg
BeoordelingGeen minimale afname
Postcode4830
Gemiddelde prijs€5,76
Meest gekozen maaltijdBoerenkool, rundergehakt

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Limbourg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Limbourg. We hebben het over interessante organisaties als 15Gram en 0. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verschillende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie wordt bestempeld door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze pagina kan u de services probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Limbourg? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Zo blijven structuur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Limbourg. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel gedaan door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u gelijk praktische of verse producten als leverworst en rijstepap. Meestal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Limbourg vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Limbourg? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Hieronder bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Limbourg. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Limbourg voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van o.a. de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus kan je kopen vanaf €4,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Zabaglione om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Limbourg voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Kippenbout. Bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Limbourg aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de iPad. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Nasi goreng, quorn, satésaus en Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of misschien eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Limbourg. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente