Maaltijdservice Stembert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stembert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Stembert? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,30 per persoon. Ouderwets genieten van Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Aardappelpannenkoeken? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Stembert ontvangt u verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteVerviers
ReactieBelangrijke voedingsstoffen
Postcode4801
Prijs per maaltijd€6,62
Populaire maaltijdErwtensoep met rookworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Stembert

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Stembert. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Meal-Story en Dienstenthuis.be. Maar ook op regionaal niveau zijn er allerlei organisaties en slagerijen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Stembert? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stembert. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt men probleemloos praktische of verse producten als eieren of snijworst. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Stembert vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Stembert? Of houdt u juist van de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Verviers. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stembert voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus bestelt u vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Grootmoeders kippannetje is beschikbaar vanaf €7,35.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bonensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Aardbeien om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Verviers voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Stamppot prei met roomkaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stembert aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree en Kip Andorra schotel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of juist veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Stembert. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit