Maaltijdservice Coutisse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Coutisse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Coutisse? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle aanbieders die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,55 per keer. Genieten van Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel en Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Coutisse krijgt u vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ReactieEen verademing
Postcode5300
Gemiddelde prijs€5,72
Vaak bestelde maaltijdBurpee Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Coutisse

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Coutisse. Neem populaire organisaties als Dienstenthuis.be en 0. Ook in de gemeente zelf zien we uitstekende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere aanbieder biedt een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze website kan u de aanbieders rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Coutisse? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

  • Altijd volledig vers
  • Rijke smaak en beleving
  • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Coutisse. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door een plaatselijk restaurant.

  • Direct aanschuiven
  • Extra hulp mogelijk
  • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als crackers of snoep. Meestal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Niet meer sjouwen met boodschappen
  • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Coutisse vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Coutisse? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen en diëten/allergieën. Neem nu Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Andenne. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Coutisse voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

  • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree wordt al bezorgd vanaf €5,65.
  • Vriesverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. bestelt u vanaf €4,8.
  • Een warme dagschotel als Pannenkoeken met appelvulling bestelt u vanaf €5,55.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Dopewtensoep, een stukje fruit en een toetje als Dame blanche ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

  • Aspergesoep
  • Biogarde
  • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
  • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
  • Kip, sperziebonen, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Coutisse bestellen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

  2. Kies een cateringdienst / traiteur

    Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

  3. Proefpakket bestellen

    De grote leveranciers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende aanbieders.

  4. Een vaste leverdag

    Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt dikwijls thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Alaska-koolvis in mosterdsaus of Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Coutisse. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

  • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit