Maaltijdservice Andenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Andenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Andenne? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,55 per maal. Flink uitpakken met Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree en Boe­ren­kool­stoof met ei? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Andenne krijgt u vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ReactiePersoonlijk en herkenbaar
Postcode5300
Prijs per maaltijd€6,04
Vaak bestelde maaltijdKoolvisfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Andenne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Andenne. U kunt denken aan interessante aanbieders als Home Cuisine en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we prima instellingen en restaurants. Elk bedrijf hanteert een heel eigen menu en voorwaarden. Middels deze website kan u daarom de services probleemloos naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Andenne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Andenne. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bezorgers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Zo koop u eenvoudig belangrijke boodschappen als salades en muesli. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Andenne vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Andenne? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit vele bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en menu voorkeuren. Neem nu Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Dieet Vol Au Vent Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Andenne. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Andenne voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. de organisatie, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes is er al voor €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree vindt u vaak al vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni wordt al bezorgd vanaf €7,45.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bonensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Bananenvla als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Andenne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies er een. Controleer goed het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De gerechten worden veelal geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsFiletlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree of Witlofschotel met ham. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Andenne. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente