Maaltijdservice Onoz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Onoz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Onoz? Dankzij www.maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,85 per maal. Ouderwets genieten van Spinaziestamppot, omelet en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Onoz smult u weer van de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteJemeppe-Sur-Sambre
ErvaringGeen gedoe meer
Postcode5190
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,68
Meest gekozen maaltijdDoperwtenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Onoz

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Onoz. Denk aan grote bedrijven als 15Gram of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier biedt z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via maaltijdbutler.be kunt u de services snel en makkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Onoz? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Onoz. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men snel verse of handige boodschappen als slagroom en salades. In de regel kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Onoz vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Onoz? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Vol Au Vent Puree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Jemeppe-Sur-Sambre. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Onoz voor ouderen variëren nogal. De prijs is afhankelijk van zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree bestelt u vanaf €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is er al voor €4,05.
 • Een warme dagschotel als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,6.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Budae jjigae, een extra salade en om het compleet te maken Vlaflip om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Jemeppe-Sur-Sambre voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Onoz regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden dikwijls thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ongeveer 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Sukadelapje in jus of Raapstelen stamppot met beenham. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Onoz. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit