Maaltijdservice Bonneville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bonneville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bonneville? Via deze website vindt u gemakkelijk alle organisaties in uw regio! Warme gerechten, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,15 per maal. Aan tafel voor Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Cordon Bleu met groenten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Bonneville ontvangt u vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
BeoordelingWat een uitkomst
Postcode5300
Gemiddelde menuprijs€5,71
Geliefde maaltijdGestoofde prei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Bonneville

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Bonneville. Neem populaire leveranciers als HelloFresh en Smartmat. Echter, ook heel lokaal zien we tal van aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke partij biedt een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kan u de firma’s rustig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bonneville? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bonneville. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u eenvoudig praktische of verse producten als cola en grillworst. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bonneville vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bonneville? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die passen bij uw uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Kippenbout Groentenkrans Met Puree en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Via onze vergelijker vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Andenne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bonneville voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs komt tot stand door factoren als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is beschikbaar vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €3,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gestoofde wortel kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Miyeok guk, een stukje fruit en voor de volledigheid een Baklava om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bonneville regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De thuismaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet. Op die manier krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bonneville. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit