Maaltijdservice Alken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Alken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Alken? Met behulp van onze vergelijker ontdekt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,15 per keer. Smullen van Gentse Waterzooi en Donkey Kicks Chicken? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Alken beschikt u over smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteAlken
ErvaringHeldere instructies
Postcode3570
Gemiddelde kosten€6,81
Maaltijd-topperAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Alken

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Alken. We hebben het over veel gekozen partijen als Marley Spoon en Delhaize. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende organisaties en restaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Alken? Er is een oplossing! Veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Alken. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u gelijk praktische of verse producten als afbak croissants naturel en oploskoffie. Meestal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Alken vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Alken? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Onderstaand ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Alken. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Alken voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • Een warme dagschotel als Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes is er al vanaf €7,25.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Kippensoep, een extra salade en een dessert als Schaafijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Alken voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Prei-gehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Alken regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies er een. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Vissoep. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Alken. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit