Maaltijdservice Heusden-Zolder

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heusden-Zolder voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Heusden-Zolder? Middels maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle organisaties in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,90 per persoon. Genieten van Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Heusden-Zolder beschikt u over gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteHeusden-Zolder
ReactieOpwarmen met microgolf
Postcode3550
Prijs per gerecht€6,79
Populaire maaltijdBurpee Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Heusden-Zolder

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Heusden-Zolder. Neem bijv. erkende aanbieders als Foodbag en/of 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Elke organisatie levert z’n eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Heusden-Zolder? Geen probleem! Erg veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heusden-Zolder. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als snoeptomaatjes of kruidenkaas. Dikwijls gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Heusden-Zolder vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Heusden-Zolder? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wat te denken van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree en Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Op deze pagina achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Heusden-Zolder. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heusden-Zolder voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten vindt u vaak al vanaf €3,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie is beschikbaar vanaf €6,25.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Consommé, een stukje fruit en iets lichts zoals Schaafijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Heusden-Zolder voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Hutspot, rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heusden-Zolder aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en maak een keuze. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. De menu’s worden vaak aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 20 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsSpitskoolschotel en aardappelpuree of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Heusden-Zolder. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente