Maaltijdservice Lummen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lummen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Lummen? D.m.v. deze website treft u probleemloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,70 per maal. Genieten van Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes of Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Lummen profiteert u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteLummen
ErvaringEenvoudig te verwarmen
Postcode3560
Gemiddelde kosten€6,8
Meest gekozen maaltijdChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Lummen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Lummen. U kunt denken aan veel gekozen leveranciers als Colruyt en Meal-Story. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van instanties en restaurants. Iedere leverancier levert een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze website kunt u derhalve de bedrijven gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lummen? Geen probleem! Legio traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lummen. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals gebraden gehakt of karnemelk. Meestal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Lummen vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Lummen? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Denk maar aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Lummen. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lummen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is beschikbaar vanaf €4,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €5,95.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Linzensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Boerenjongens mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lummen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gehakt in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lummen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De menu’s worden dikwijls thuisbezorgd middels een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Spaghetti Bolognese Kaas en Koolvis, broccoli, kruidenpuree. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of juist vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Lummen. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente