Maaltijdservice Gijverinkhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gijverinkhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Gijverinkhove? Geholpen door www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Warm geleverd, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,85. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Ajam pangang, nasi goreng en Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Gijverinkhove ontvangt u voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAlveringem
Waarom bestellen?Proefbestelling mogelijk
Postcode8691
Gemiddelde prijs€5,31
Geliefde maaltijdKabeljauw in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Gijverinkhove

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Gijverinkhove. Bijvoorbeeld populaire organisaties als 15Gram of Yumbel. Echter, ook heel lokaal zien we allerlei partijen en sociale voorzieningen. Elke optie wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gijverinkhove? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gijverinkhove. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop men zonder moeite de boodschappen zoals vuilniszakken of appelsap. Normaal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Gijverinkhove vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Gijverinkhove? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die rijmen met uw wensen en voedingsadvies. Wat te denken van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Via onze vergelijker ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Alveringem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gijverinkhove voor ouderen wijken nogal af. De prijs is afhankelijk van factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gentse Waterzooi wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een daghap aan huis als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel is beschikbaar vanaf €6,5.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Bouillon, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Natas do Céu om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Alveringem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Gestoofde prei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gijverinkhove aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De gerechten worden vaak bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Preiroomsoep of Viscurry. Sajour boontjes. Couscous. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Gijverinkhove. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit