Maaltijdservice Sint-Rijkers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Rijkers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Rijkers? D.m.v. deze pagina doorzoekt u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,55 per gerecht. Flink uitpakken met Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes of Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Rijkers hebt u toegang tot uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAlveringem
ReactieVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode8690
Maaltijd prijs€5,29
Vaak gekozen maaltijdKipfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Rijkers

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Sint-Rijkers. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Vlotter of Home Cuisine. Maar ook lokaal zijn er tal van initiatieven en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen keuken en voorwaarden. D.m.v. deze website kunt u dus de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Rijkers? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Rijkers. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop men zonder moeite de supermarktartikelen als karnemelk en chocolade. Veelal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Rijkers vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Rijkers? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Denk maar aan Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel en Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Alveringem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Rijkers voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas is er al voor €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree wordt al bezorgd vanaf €3,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Courgettesoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Karnemelkse bloempap om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Alveringem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Aardappelrösti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Rijkers aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Oosterse zalm en Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of juist vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Sint-Rijkers. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit