Maaltijdservice Hoogstade

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoogstade voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hoogstade? Dankzij www.maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,65 per gerecht. Aanschuiven voor Aspergesoep en Gekruide krieltjes? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Hoogstade hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAlveringem
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode8690
Gemiddelde kosten€5,27
Meest gekozen maaltijdAardappelpannenkoeken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hoogstade

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Hoogstade. Denk aan interessante aanbieders als Foodbag of Foodbag. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante initiatieven en wijkrestaurants. Iedere optie wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hoogstade? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoogstade. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere organisaties bieden ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals cake en falafel burger. Niet zelden gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hoogstade vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hoogstade? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele bezorgmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Alveringem. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoogstade voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree bestelt u vanaf €5,1.
 • De daghap voor ouderen als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,15.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Rundvleessoep, een extra salade en een dessert als Pêche melba na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Alveringem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Gebakken rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoogstade aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele bezorgservices en kies een geschikte. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. Het eten wordt in de regel geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kipfilet en Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hoogstade. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit