Maaltijdservice Wulpen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wulpen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wulpen? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,70 per persoon. Ouderwets genieten van Macaronischotel bolognese of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Wulpen beschikt u over complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKoksijde
Waarom bestellen?Meer dan 20 maaltijden per week
Postcode8670
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,24
Vaak gekozen maaltijdRoerei met spinazie à la crème

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wulpen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Wulpen. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als 15Gram of 0. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van initiatieven en slagerijen. Elke partij heeft weer een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wulpen? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wulpen. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u snel nuttige boodschappen zoals appelstroom en kaas extra belegen montbeliarde. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wulpen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wulpen? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat soorten maaltijden die matchen met uw wensen en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree en Kip Op Grootmoeders Wijze? Op deze pagina bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Koksijde. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wulpen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,8.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Consommé, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Patbingsu achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Koksijde voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Aspergesoep vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wulpen aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree en Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Wulpen. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit