Maaltijdservice Annevoie-Rouillon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Annevoie-Rouillon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Annevoie-Rouillon? Door middel van onze vergelijker ontdekt u gemakkelijk alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,60 per maaltijd. Ouderwets genieten van Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente of Aspergesoep vg? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Annevoie-Rouillon smult u weer van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteAnhée
Waarom bestellen?Simpel bestellen
Postcode5537
Gemiddelde kosten€6,66
Geliefde maaltijdKip kantonees, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Annevoie-Rouillon

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Annevoie-Rouillon. We hebben het over populaire bedrijven als Ekomenu of Dienstenthuis.be. Maar ook lokaal kan men kiezen voor prima leveranciers en slagerijen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze pagina kunt u dus de firma’s overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Annevoie-Rouillon? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Annevoie-Rouillon. Een redding voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop u snel nuttige boodschappen zoals wilde tomaten mix en afbakbroodjes. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Annevoie-Rouillon vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Annevoie-Rouillon? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere menu’s die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op maaltijdbutler.be ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Anhée. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Annevoie-Rouillon voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt namelijk af van factoren als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een daghap aan huis als Andijviestamppot, vegetarische balletjes is er al vanaf €6,05.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bamisoep, iets te drinken en iets lichts zoals Fraises Wilhelmine achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Anhée voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Babi ketjap, bami
 • Gekruide speklap
 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Groenteschotel

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Annevoie-Rouillon bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt veelal bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners en Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Annevoie-Rouillon. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit