Maaltijdservice Spontin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spontin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Spontin? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle organisaties in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,15. Genieten van Prei a la creme en Kervelsoep? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Spontin beschikt u over verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteYvoir
ReactieEenvoudig opzeggen
Postcode5530
Prijs per gerecht€6,65
Geliefde maaltijdGebonden rundvleessoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Spontin

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Spontin. Denk aan grote bezorgers als HelloFresh of Delimeal. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van organisaties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf levert een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van deze website kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Spontin? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spontin. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt u zonder moeite belangrijke boodschappen als paté en kaas. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Spontin vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Spontin? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Aan de hand van deze website ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Yvoir. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spontin voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is er al voor €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een warme dagschotel als Aardappelpannenkoeken is er al vanaf €7,45.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Uiensoep, een gezonde salade en een toetje als Vanille mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Yvoir voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Omelet in saus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Spontin aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt vaak bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Savooiekool en Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Spontin. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit