Maaltijdservice L'Ecluse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in L'Ecluse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in L’Ecluse? Door middel van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,15 per gerecht. Flink uitpakken met Varkenslapje in champignonsaus en Gegrilde groentenmix in saus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in L’Ecluse profiteert u van heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBeauvechain
RecensieLekker en persoonlijk
Postcode1320
Maaltijd prijs€5,05
Vaak gekozen maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in L’Ecluse

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in L’Ecluse. Denk dan aan interessante bedrijven als Smartmat en Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van instellingen en wijkrestaurants. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen menu en bestelvoorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in L’Ecluse? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in L’Ecluse. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt men eenvoudig de supermarktartikelen als volle kwark en hagelslag. In de regel gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in L’Ecluse vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in L’Ecluse? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Beauvechain. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in L’Ecluse voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • Een warme dagschotel als Thaise curry kan je kopen vanaf €6,15.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Bietensoep, een gezonde salade en een dessert als Chipolata mousse achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Beauvechain voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Spaghetti
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in L’Ecluse bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort ouderenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Runderlapje en Kippenbout Groentenkrans Met Puree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen L’Ecluse. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit